(26) 1-4 Receptář prima nápadů online - Úvod - Přemek Podlaha a zpracování a grilování ryb - Hnojení a ochrana tůjí - Ošetření rajčat postřiky - Hnojení rododendronů - Kompost z trávy - internet archiv hobby magazín 3.7.2011 - zahrad
0:09
Úvod - návštěva u pana Miloše Štěpničky ve Vodňanech. O úpravě, skladování a grilování ryb.
1:12
V další části uvidíte :
Výroba kompostu z trávy. Betonové prvky podobné přírodnímu kameni. Chemická ochrana proti usychání tůjí.
1:58
Složitější varianta nastavitelného grilu opět u pana Štěpničky
- O ledování a chlazení ryb a pstruhů - Příprava ryb na grilování, ne marinády, ale kvalitní pečení, dobře osolit před pečením, - Pstruzi se neškrábou, ne alobal, - Přísada rybízová, náhrada brusinek - Dr. Podlaha, proč ne koření a jiné přísady, například u makrely - Jak na makrely
7:22
U Markéty Sudkové, proč tůje usychají. Nedostatek hořčíku, doporučuje hnojivo listové formou postřiku na zelené části, škůdci a choroby tůjí Výživa tůjí, listové hnojivo.
10:00
Ošetření rajčat postřiky měďnými přípravky proti plísni bramborové.
Hnojení rododendronů.
11:05
Dr. Podlaha ochutnává grilovanou rybu.
11:40
Kompostování trávy u Vlastimila Altmana Promíchání se suchými surovnami, suché květiny, mísení mokré trávy se suchými částmi cca 1:1 . Kompostér . S promíchávaním za 1 sezónu získáme kompost.