LEČO, LETNÍ KLASIKA TROCHU JINAK PODLE PANA STUPKY

3689.jpg Další letní recept pana Stupky, tentokrát tradiční lečo, nebo české ratatouile

Připravte si stejné množství paprik, rajčat a cukety a o trochu méně cibule. Na jednu porci 100 + 100 + 100 zeleniny a 50g cibule, dále 50g drcených rajčat či protlaku, 3 lžíce (40ml) oleje a 2 vejce popřípadě řapíkatý celer, bylinky a natě podle možností.

Na pánvi nejprve osmahněte v rozpáleném oleji cibuli, poté přidejte papriky, po chvíli pak cuketu a pokrájený řapík celeru. Vše pečte svižně a krátce. Teprve potom přidejte rajčatový protlak či pasírovaná rajčata, byliny a sůl. Když se vše zadusí pusťte do směsi vejce a pak jen velmi zvolna asi 6 nebo 7 minut nechte dopékat pod poklicí.

Při podávání zdobte sekanou natí a přivoňte čerstvě pomletým pepřem.

 
Receptář prima nápadů +420 605 55 35 35

WEB provozuje výrobce TV Receptáře prima nápadů

Friendly Production s.r.o., Na stráži 11,

180 00 Praha 8 - Libeň

www.friendly-production.cz

receptar@friendly-production.cz

Hobby portál Telereceptář

Doprovází televizní hobby

pořady

info@telereceptar.cz

Profil na Facebooku 

Profil na Twitteru

Ceník inzerce na tomto webu

Friendly Production s.r.o., Na stráži 11

180 00 Praha 8 - Libeň

Ceník inzerce v PDF ke stažení ZDE

Objednávky přijímáme na

inzerce@telereceptar.cz