Zdeněk Pelda
26.04.2013 | 08:11
...aneb vzhůru zavařovat... Tak, kde jsem to skončil minule? No, vlastně ani nevím. Jako můj oblíbený Ivo Šmoldas, byv dotazován panem Ší ... Více ...
houba, houba jedlá, nálev octový, kuchařka, smrž špičatý, kačenka česká, čemeřice nachová, recept kuchařský
Zdeněk Pelda
05.04.2013 | 08:19
...aneb houby v octu... Mezi nejoblíbenější způsoby zpracování, konzervace a uchování hub patří nesporně zavařování do různých nále ... Více ...
houba, houba naložená v octě,
Redaktor Telereceptáře
16.09.2012 | 13:39
Paní Ciglbauerová předvádí způsob zavařování ovoce bez použití cukru a konzervantů. Vypeckované a vyjádřené ovoce rozd ... Více ...
Jana Kučerová
13.09.2011 | 17:34
Maliny stále plodí, tak proč si je nezavařit? V zimě ROSOL nebo ŠŤÁVA určitě přijdou vhod.---------------------Co budeme potřebovat:maliny ... Více ...
malina, zavařování, rosol, kuchařka
Jana Kučerová
23.08.2011 | 11:16
Jak jsem slíbila v minulém článku o zavařování - pustíme se nyní do zavařování LEČA. V zimě přijde určitě vhod. Rajčat, paprik a ci ... Více ...
lečo, zelenina sterilovaná
Jana Kučerová
16.08.2011 | 16:26
Taky se zamýšlíte poslední dobou, co udělat s letošní bohatou úrodou rajčat, paprik, okurek? Nebo patříte k těm, kteří je dostávají o ... Více ...
okurka, okurka sterilovaná