ODBORNÍK RADÍ JAK SKLADOVAT KOŘENOVOU ZELENINU


Petr Horal radí jak skladovat kořenovou zeleninu, aby dlouho vydržela. Základem dobrého skladování je výběr zdravých a nepoškozených jedinců a poté skladování uložením šikmo do písku, substrátu, pilin či hoblin, čehokoliv co drží vlhkost. Srdíčko kořenové zeleniny necháme vyčnívat ze zásypu, jedná se o dvouletou zeleninu, která i během zimního skladování „žije“. Týká se mrkve, petržele i celeru, u kterého navíc odstraníme přebytečné listy i kořeny a zasypeme opět substrátem, srdíčka opět zůstávají nad zásypem. Ideální teplota pro skladování kořenové zeleniny má být mezi 2-5ti stupni Celsia, substrát je třeba udržovat přiměřeně vlhký a také je třeba pravidelně zeleninu kontrolovat.

 
Receptář prima nápadů +420 605 55 35 35

WEB provozuje výrobce TV Receptáře prima nápadů

Friendly Production s.r.o., Na stráži 11,

180 00 Praha 8 - Libeň

www.friendly-production.cz

receptar@friendly-production.cz

Hobby portál Telereceptář

Doprovází televizní hobby

pořady

info@telereceptar.cz

Profil na Facebooku 

Profil na Twitteru

Ceník inzerce na tomto webu

Friendly Production s.r.o., Na stráži 11

180 00 Praha 8 - Libeň

Ceník inzerce v PDF ke stažení ZDE

Objednávky přijímáme na

inzerce@telereceptar.cz